CZ SK

Az Ionic-CARE elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat, akár 80 %-al csökkenti a megbetegedést

A vírusok és baktériumok megsemmisítése

A negatív ionok legkönnyebben bizonyítható tulajdonsága a letális (halálos) vagy legalábbis retardáló (lassító) hatás a baktériumokra és a vírusokra, amit gyakran kihasználnak az egészségügyi eszközök, műtők és az égési sérüléseket ellátó eszközök és munkahelyek sterilizálásához.

Az amerikai tanulmányok szerint a levegőionok fertőtlenítési hatékonysága akár 98% -ot is elérhet, és csökkenti a levegőben lévő fertőzés valószínűségét akár 80% -kal. Napjainkban, amikor az influenza járványok gyakorisága növekvő, a felső légutak gyulladásának száma növekszik, és az allergiák száma meredeken emelkedik, a levegőtisztító használata többé kevésbé szükségszerű. Ezt támasztja alá a Hradec Králové (Csehország) Egyetemi Kórház Klinikai Mikrobiológiai Intézetének jelentése is, amely megerősíti, hogy az Ionic-CARE ionizátorral rendelkező levegőtisztító jelentősen és hatékonyan csökkenti a zárt tér levegőjében levő vegyes baktériumok és gombák tartalmát, miközben a maximális fertőtlenítő hatás már a készülék 90 perces működése után észlelhető.

A beltéri levegőtisztítók használatát nemcsak az orvosok, hanem a vállalatok és az állami hivatalok munkakörnyezetére szakosodott dolgozók is erősen ajánlják.