CZ SK

Az allergének eltávolítása

Az allergének eltávolítása

Az Ionic-CARE kétféleképpen segít az allergiák és az asztma ellen.

Mindenekelőtt nagyon hatékony, zajmentes, mégis olcsó légtisztító. A szálló allergéneket (pollen, por, mikrorészecskék, atka-ürülék, penészgombák és cigarettafüst) akár 96% -os hatásfokkal szűri ki az elektrosztatikus szűrő.

A levegőtisztító kiegészítője az olyan ionizátor, amely negatív ionokat hoz létre a környezetben. Ezek úgy fejezik be a levegő tisztítását, hogy elpusztítják a baktériumokat és a vírusokat, és a fennmaradó mikro-részecskéket nem szálló csomókba/klaszterekbe kötik, növelve a légtisztító elektrosztatikus szűrőinek hatásfokát.

Az által, hogy a levegőbe nagy mennyiségű oxigén-aniont (negatív töltésű részecskék) bocsát ki, amelyek belégzéssel hatnak a nyálkahártyára és vérbe jutnak, egyfajta antihisztamin- antiallergénként hatnak. A vérben lévő anionok megnövekedett mennyisége szabályozza a vasoaktív anyagok (hisztamin, leukotrién, prosztaglandin stb.) szintjét, amelyek az allergiás reakció kialakulásáért és lefolyásáért közvetlenül felelősek, valamint az asztmás roham lezajlásáért is. Ezt a hatást tovább növeli az anionok szövet- és nyálkahártya regenerációját és gyógyulását elősegítő képessége.

A legtöbb ember allergiában szenved

Az allergia mint fogalom csak a 20. század elején keletkezett, azonban jelenleg Csehországban már több mint 2 millió lakost érint, és gyakran nevezik az újkori, nem fertőző járványnak. Némely egyénnél az allergia öröklődő. Ugyanakkor egyre gyakrabban találkozunk azzal, hogy az allergia későbbi életkorban jelentkezik. Ez a genetikai hajlam és az egyénekre gyakorolt környezeti hatás kombinációjának köszönhető - nagy agglomerációk, a lakásban található allergének, az anyagok vegyszerekkel való elárasztása, a lakásban tartott állatok, a fűtés módja és az ezzel összefüggő hőmérséklet- és páratartalom változások, a dohányzás és az egészségtelen életmód.

Ezen tényezők kombinációja nagyon negatív hatású, és jelentősen hozzájárul az allergiák, az atópiás dermatitis és a bronchiás asztma gyors növekedéséhez. Ezért a légtisztítónak életünk megszokott részévé kellene válni, mivel hatékonyan kiküszöbölheti ezeket a tényezőket.