CZ SK

A por eltávolításau

A por eltávolítása

A Ionic-CARE Triton X6 levegőtisztító használata lehetővé teszi a por és a mikrorészecskék nagy hatékonyságú eltávolítását a beltér levegőjéből. Ezt megerősítette a prágai Nemzeti Egészségügyi Intézet szakvéleménye, amely 96% -os tisztítási hatékonyságot mutat, ami teljes mértékben megfelel az otthoni vagy irodai pormentes környezet követelményeinek.

Az Ionic-CARE légtisztítók egyre több felhasználási lehetőséget kapnak a mindenütt jelenlévő por és mikro-por eltávolítására a lakásokban, irodákban vagy a nyilvános helyeken. A nagy tisztítási hatékonyság biztosítja az egészséges levegőt, a háztartási por, a baktériumok lerakódásának és a penész jelenlétének alacsony szintjét.

A háztartási por részecskéi elsősorban az emberi tevékenységből erednek, de a létrejöttét jelentősen befolyásolja az állatok jelenléte és az atkák, amelyek minden felületen és a levegőben is előfordulnak. Az általuk kiválasztott enzimek és az ürülékük a háztartási por részévé válnak, és allergiás reakciót válthatnak ki az emberekben. A poratkák elsősorban a matracszálak között, a kárpitokban és a szőnyegben vannak jelen.

A por részecskék növelik az általános megbetegedést és elhalálozást. Különösen befolyásolják a szív- és érrendszeri betegségeket, csökkentik a pulmonális funkciót a spirometriás kivizsgálásnál a gyermekek és felnőttek esetében, növelik a bronchiás terápiás gyógyszerek fogyasztását a légzőszervi és az asztmás megbetegedések esetén, és csökkentik a várható élet hosszát. Negatív hatásuk megnyilvánul az által, hogy lerakódnak a bőrön, a nyálkahártyán és a szem kötőhártyáján, és irritáló hatással lehetnek rá, ami bőr-, nyálkahártya- és kötőhártya gyulladáshoz vezethet. Emellett a legkisebb méretű porszemcsék olyan anyagokat kötnek magukra, amelyek közül néhánynak rákkeltő hatása van, mint például a poliaromás szénhidrogének.